520 koní

520 koní

Anotace: -

                            520Koní
Jednou nohou v kriminále druhou zase v hrobě seš pokaždý když 520koní klíčkem nakopneš.
Rychlý kafe,cíga dvě než se motor zahřeje.
A zas honem v dálku sám..jen rádio starej krám k tobě mluví řečí cizí dálnice teď v mlze mizí.
Až moc pozdě kdo to ví?
Ty velký světla brzdový.
Jednou nohou v krimu tou druhou v hrobě stojíš,jen rádio ten starej krám dává ti pocit,že nejsi sám,tak proč se smrti bojíš.
Jen zemřít nebo řídit dál to řidiče nutí znovu zas aby s cestou hrál 520 koní by po dálnici hnal jak ďas.
Však někdy pozdě kdo to ví jsou vidět světla brzdový!
Pak dálnice v mlze mizí..krátká správa v televizi..zemřel traků král.
Autor Liška76, 24.10.2011
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí