Potkal jsem svého anděla

Potkal jsem svého anděla

Anotace: -

Anotace:

Každý toho svého máte, taky si s ním povídáte?

 

Potkal jsem svého anděla...

Antipatií ke mně se netajil,

prý nemoh´ to už nechat být.

Spoluandělé, ti vesele si lítají,

ten můj též klid by toužil mít.

 

Slyšel jsem svého anděla...

Zpočátku po mně trochu řval.

Mám zkusit život uchopit

a dobře využít svůj čas.

Následně mi své rady dal.

Dole pod kotli nikdo netopí,

záleží pouze na každém z nás.

 

Vnímal jsem svého anděla...

On slíbit chtěl, že nikdy víc...,

prý přesvědčí se po roce.

Byť foukali jsme z plných plic,

velká křídla mu shořela,

holt, hodně žhnuly emoce.

 

Těšil jsem svého anděla...

Dost smutnil nad svou bezmocí,

bez křídel prý už není nic.

Jelikož na mě celkem hodný byl,

tak při plamínku z emocí,

stylově – z plášťů nábojnic,

do svítání jsem nová vyrobil.

 

... a docela mu i slušela.
Autor Šerpík 1, 24.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Levandule, kouzelníček, šuměnka, Cecilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má svého anděla, jen někdo však k němu promlouvá a breptá:-)

16.05.2022 09:22:38 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí