Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: -

Možná, že sestra Ariadny se mne ujala
a její stuhy barvy lásky navádějí,
vznáším se v kruhu, v mlhavé bílo vetkaná
a těšící se na zrození…

Země už láká svou šťavnatou zelení,
v mé duši rezonuje ptačí zpívání
a já si tančím k pozvolnému sblížení,
v myšlenkách jasné svítání…

Přes nekonečno rozechvívá cit,
vím, že jsem vybrala správně své příští "doma"
a ty, s nimiž chci život propojit.
Věnuji vše, co v sobě dosud chovám...
Autor Cecilka, 24.10.2011
Přečteno 394x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, Javavia, Kapka, Mbonita, Holis, labuť, Šerpík 1, Hazentla, Žqáry, j.c., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí