n

n

Anotace: n

jsem chudák a asi i zustanu
nebudu o sobě přemyšlet
ani když do zrcedla pohlednu

kdybys za mnou stala a ja tě neviděl
jsem pochopen to poctoupit
s oči do očí radší se odmlčet

jsem smutný a ty to nevidííš
není to láska
ty i já to pochopíš

jeto smutek,smutek
který jeden s nás musel jednou vidět
to že jsem to já není pohnutek
ale jistá pravda

uděláme s tím něco
uděláme proto neco
ať je to jedna nebo sto

budu se snažit
a vím že se snažíš taky
nepřestanu o tobě snít
jako jsi mi řekla i ty
sluníčko veselé
Autor stella, 13.07.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí