Být v obraze

Být v obraze

Anotace: -

Anotace: Obraz, z něhož může být člověku nanejvýš tak zle.


 


*


ten
kdo je zvěčněn
 současným malířem


ten
kdo je zvolen
být prostoru
v rámu členem
/být v obraze/


ten
kdo přesto
/ač za sklem/
zůstane člověkem


no tak
ten je
 blbej
a umře nevděkem


*


________________________________________________________________

Autor , 24.10.2011
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí