Žeh - anotace -.... dírám ,žáru, amalgánu

Žeh - anotace -.... dírám ,žáru, amalgánu

Anotace: -

Mí ze tmy příbuzní

jsou ze zdí zrezlý skoby

hlasy co ze snů zní

a nebo ze záhrobí

tak jako můry v zmatení

a hlína co se drolí

když míry bere pláteník

a černí prostřou stoly

truhláři za tu rakev dík

a skříň obydlí moli

a sem tam taky babskej vzlyk

a vrána od údolí

marně se chytáš za knoflík

a černíš hubu sazí

proč když se nahej narodíš

v hadrech tě peklu vrazí?

..Pak v žáru z plomb

smrad amalgánu

a k ránu

z kytek uschnou vázy

pověste z futer do průvanu

oděný křížek do mosazi

a povězte těm co jsou v pánu

jak mi tu byli všichni drazí

 
Autor zenge, 24.10.2011
Přečteno 251x
Tipy 15
Poslední tipující: teď už nikdo, hašlerka, ziriant, Kars, Mario de Janiero, Mbonita, labuť, carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí