Ty dvě

Ty dvě

oo


oo


připadám si tak hloupě


bláznivá holka, co si myslela, že


.. by mohla mít štěstí..?


/těžko/


oo


proč tak bolí každá zklamaná naděje?


proč si neumím přát to, co


..bych mohla dostat..?


/zbytečné otázky/


oo


oo


sny nikdy nedosním


nikdy nebudu s Ním


už nikdy neucítím ten pocit


nikdy už nepoznám, co je cit


oo


/!nikdy neříkej nikdy!/


oo


oo


zapomenout na jednu kapitolu


a načít druhou


s úsměvem


však ne s nadějí


/ta nepatří jí/


oo


ať mávne rukou


a přestane přemýšlet,


trápit se


ať je zas taková,


jaká by měla být


/nestydí se za sebe/


oo


tak za ni prosím


/i za Tebe/


oo


oo

Autor dream in emptiness, 24.10.2011
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Striptérka, Anjesis, Quigleika, Jakule, Stoneman, malá slečna, labuť, jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí