Objetí

Objetí

Anotace: -

Objetí




[caption id="attachment_318342" align="aligncenter" width="550" caption=" "][/caption]

 


Drtí mne v nic


temnota zrádná.


Možná je cesta


od věky daná…


 


Láska má odchází


do temna mračen.


 


A tak jak vrazi


zjistím... co mi tak


do krve schází!


 


Pouta má zmírají


stejně jak síla,


dodržet slušnost?


Kde je má víla…


 


A kde můj anděl


Co strážil by duši?


Vždyť umřelo vše…


 


Kdo to jen tuší…


Jak spravit tu hloubku,


co táhne mne na dno.


Vždyť tam kde  nic nebolí


padá se snadno…


 


Proč ještě miluji?


Lásky mé smutné


vždyť přežijí beze mne...


 


Snad pochopí…


Co je tak nutné!

Autor Jahudkka, 24.10.2011
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí