Kubičkovi....

Kubičkovi....

Anotace: -

Ze začátku jsem Tě nemohla ani vystát,

a hledala jsem zámiňku jak se Ti ve všem vysmát.

Ta je tvoje arogance  mě u Tebe dost štvala,

ale sotva jsem Tě v té době znala.

 

V určitých chvílích to tak bývá,

že člověk  své pocity radši skrývá.

 

Ale později co mezi námi jiskra přeskočila,

ve mě všechny ledy k tobě prolomila.

Když si vzpomenu jen na Tebe myšlenkou pouhou,

moje tělo po Tobě touží tou nejvášnivější touhou.

To co prožívám s tebou je pro mě nové a nepoznané,

nekonečné kouzlo,které je osvobozující a nádherné.

 

Tvé polibky jsou pro mě spásou,

tvé zelené oči srší neuvěřitelnou krásou.

Vlásky tvé jsou jemné jako hedvábí,

hrát si s nimi mé ruce vábí.

Tvé rty jsou sladké jako med,

nejradši bych je líbala teď hned.

Doteky tvé jsou jemné a něžné,

nezapomenutelné a věčné.

Tělíčko tvé je pro mě ceným drahokamem,

který obdivuji v noci nebo i když je den.

 

Proto jsem ráda za každý den i noc,

a za to že tě vůbec mám a za to jaký jsi tě miluji hrozně moc

MÁ LÁSKO.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Autor Imagia, 25.10.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí