Smolařka

Smolařka

Anotace: -

Smolařka


 


Jak zlámaná grešle


 


cítím se sešle.


 


Vržou mi klouby


 


a v kapsách


 


Mám houby.


 


 


 


Jak zapadat do davu?


 


Když…


 


sypou se rychle


 


pohromy na hlavu!


 


 


 


Záda se zasekly,


 


hlava jak sopka...


 


V bance mi odsekly,


 


a drahá je hrobka!


 



 


 


 


Nezbývá než žít :O)


Autor Jahudkka, 25.10.2011
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí