ÚVAHA ZAMILOVANÉHO

ÚVAHA ZAMILOVANÉHO

Anotace: -

 Hradec Králové ´52

Dnes je zas opravdu krásný večer

Měsíc končí řadí se den ke dni

Jsem sám smutný až bych brečel

Vzpomínky jsou jen voda v studni

 

Kol světla krouží slepí chrousti

I člověk bloudí nemá-li dost síly

Měl by se zamyslet aspoň chvíli

zda bída naučila Dalibora housti

 

Pro někoho žít někoho mít rád

svorně společnou cestou jít

být čestným mít takový i štít

hnízdečko krásnější než hrad

 

Nezlomí nás ani čas odloučení

Spájí nás víc jak pevná víra

Časem vše se v dobré změní

Nemusíme se bát nejmíň štíra

 

Je to řeč vlastně stále stejná

pravá láska je neporazitelná
Autor RU 82, 25.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí