Umírám

Umírám

Anotace: -

Sbírka: Drobky a pocity

Umírám,
vše kolem je noc
Říkám si - tentokrát je toho moc...


Umírám,
Ztratil jsem sílu
Stavět se snad posté k novému dílu


Umírám,
Nemám už chuť
Sralo mě všechno, i ty sbohem buď


Umírám,
život mě beztak už dost dlouho nudil
A kurva…
Vždyť já se po ránu už zase vzbudil
Autor bloodysunset, 25.10.2011
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, ninive9, annie, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí