Zmizím z Tvého života

Zmizím z Tvého života

Kdysi jsem měla jedno srdce,

ale to se mi ztratilo

a stejně jako jeho majitel

mi z života zmizelo.

 

Občas se mi v půlce pohybu

chce plakat,

ale to se kvůli Lásce

dá docela chápat.

 

Budu v pořádku, a pokud ne,

tak mi slib, že Ty ano.

Protože na ničem jiném

už mi  nesejde.

 

Chtěla jsem si hrábnout do těch vlásků,

vidět obličej očima malířky,

jenže místo toho mám city v ohni

a píšu o tom básničky.

 

Měla jsem pro Tebe jednu

– aby ses netrápil

jenže Ty jí už nepotřebuješ,

neboť na jinou ses už obrátil.

 

Tak doufám, že Ti je píše taky

a trhá při tom čtyřlístky,

neboť štěstím, že Tě má by měla

když nemá důvod na bolístky.

 

Já to bez Tebe zvládnu,

mě teď už čeká jen pouhá samota

tak sama dál půjdu

a zmizím z Tvého života.

 
Autor Philosophic Theory, 25.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Fungal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí