Sen o horkých dlaních

Sen o horkých dlaních

Anotace: -

Do vločky ukryji svět

V němž musím být sám

Když vločky v davu prý tají

 

Umlčen ozvěnou vět

Je pocit co znám

Jen tiše mluvit se dá

 

Jsem oheň co sežehl mráz

Ukrytý pod víčky víl

S lidskými sny si jen hrají

 

Když život odvrátí tvář

A nastaví týl

Cíl nový musím zas najít

 

Peklo má největší z bran

Kde netřeba klíč

Mockrát jí měnili panty

 

Noci končí začátky rán

A zase jsou pryč

Jen s sebou si odnesly fanty

 

Nejlépe na tom je ten

Kdo nepřines nic

Přišel i odejde nahý

 

Prožít si svůj vílí sen

Pak ústy na konci plic

Se výdechem duše své zbavím

 

Tak stoupají obláčky par

Vzpomínky slz

Co v nebi se ve vločky mění

 

Proto tát v dlaních je dar

Bez nějž bych  zmrz

O čemž je všechno to snění.
Autor Bolder, 25.10.2011
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí