Rodící se...

Rodící se...

Anotace: -

Pomalu přichází, křehká a omamná

Rozfouká stesk

Upřímností přilne mi na řasy

Rozbuší srdce v tepu splašeném

Vytříbená

Bez přetvářky se dívá a vidí

Obyčejná-dokonalá

Ještě úplně malinká

Plamínek svíčky na konci cesty

Naděje v dálce

Naděje !

Pomalu přichází, usmívá se

Objímá

Hřeje mě v pase

Hledí z hora, ale nepovyšuje se

Vymodlená

Vybrečená

Vyřvaná do ticha nocí v křeči

Snad konečně přichází

Nepřehnaná

Ještě opatrná

 

 
Autor Lockedlady, 25.10.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí