Zrodila jsem se pro lásku....

Zrodila jsem se pro lásku....

Anotace: -

Žila jsem a dýchala jen pro tebe.

Snila jsem, toužila, že mi dáš kus sebe.

Bilo jen pro tebe a tys to veděl!

Přesto jsi zlomil  srdce křehké

Nemiluji tě, řekl jsi

a do očí mi klidně hleděl.

Vyslovit to pro tebe bylo tak lehké.

 

Dlouho jsem plakala, ale už nechci,

slz už bylo dost.

Podávám ruku temnému jezdci,

už vidím před sebou ten most.

 

cítím smrt, nebolí, krásně hřeje,

mé srdce se v jejím obětí jemně chvěje

Přijímám tu lásku, se kterou mě objímá.

Miluji smrt a ona mne.

Já jsem její a ona je má.

 
Autor dark evelyn, 25.10.2011
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí