Otylka --anotace-....budějckýmu krchovu

Otylka --anotace-....budějckýmu krchovu

Anotace: -

Proč? V létech hubených

jsou slyšet želví trylky

sádlo nám šplhá na zátylky

dálky a dýlky

jsou kratčí

..pláči

tu s Tebou u Otylky

pro bídu světa

co léta

sedá do očí

jak Rwandský mouchy útočí

Proč? V létech krizí

koše jsou narvaný

modely televizí

nestačí měnit obejváky

a naše hrtany

zvykly si na lepčí

můj děda nářečím

láteřil nahlas

válku na Vás!
Autor zenge, 25.10.2011
Přečteno 225x
Tipy 13
Poslední tipující: teď už nikdo, hašlerka, Zasr. romantik, Mario de Janiero, Mbonita, labuť, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí