Vzpomínka / žel, publikovat mě šla teprve dneska/

Vzpomínka / žel, publikovat mě šla teprve dneska/

Anotace: -

[caption id="attachment_326397" align="alignleft" width="261" caption="Růže, (c) 2008, Sidy ISBN-978-80-7399-577-5"]Růže, Sidy[/caption]

I

 

Dívá se na mě vládce stínů


svíčku života zhasly slzy


krajina ze samých karmazínů


noc do krajek oblékne se brzy


Bělostnou lajnou třpytivých chvostů


náklonnost lapala po dechu


tam na rozhraní hvězdných mostů


hledalo srdce mé útěchu


Život uvízl na mělčině


myšlenky znásilněné do tmy řvaly


usínám v klíně maminčině


„a ve snu mé ruce v jejích se propadaly“


© Sidy, 2009

Autor carodejka, 01.11.2011
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: Kirsten, Roman.Tycka, JarekBrnoCz, Anjesis, V.N.Losinský, j.c.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*husí kůže* ... krásné

19.03.2012 19:59:59 | Roman.Tycka

Romane, moc ti děkuji a přeji krásné jarní dny.))

27.03.2012 15:36:16 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí