Vůně dálek

Vůně dálek

Jsi vůní dálek lákavých

V písečném oceánu vzplanu

Jak odraz mých snů bláznivých

V tvém stínu tiše stanu

Obloha hvězdná v očích tvých

Červánky hrají na obloze

To jako úsměv jako smích

Zní vlídně v nestrojené póze

Tvá moudrost svádí moji duši

Tvých tváří žár tvých vlasů zář

Tváří tvé moje  léta sluší

Jsi jako moudrý hodinář
Autor prouteny kosik, 25.10.2011
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, prouteny kosik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí