Pro tebe II.

Pro tebe II.

Anotace: -

Sbírka: I grieve

Hledíš do nebe…a tvý oči chytají tu barvu…


pohlédni na mně a já se v tobě ztratím…


Zavři oči…


a uvolni sevření…


počkám ve stínu… na druhé straně dveří…


Ruce ovinuté kolem krku, svírají modré větve stuh, tiše uniká život…


… na dně oceánu… světlo probleskuje…


bílé pavučinky…


… z černého nebe snášejí se k zemi…


…tisíce klapek z klavíru… tančím v jejich rytmu…


černá bílá… černá bílá…


Maškaráda… skryj svou tvář…


…Fialky… noční potulky ozářeným městem…


kamenné tváře se dívají… kašna vědomí…


…Písek unáší vítr…


černé lístky rozeseté po pláži…


tvář z mořské pěny ze sna se vznáší…


řekni, nač myslíš…

Autor Žárovka, 25.10.2011
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Makula, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí