Schovej mě bolesti masko...

Schovej mě bolesti masko...

Anotace: Lidé povětšinou nejsou tací jací se zdají, smích, pláč, slzy, odvaha, vše je jen maskou citlivé duše nebo zrádných úmyslů.

rukou hladila
sálavý plamen
nevědouce...
opomíjela bolest

mazlila se s hadem
polibky zubů
nevědouce...
opomíjela bolest

na zemi zkroucená
koluje jed v krvi
spálená kůže
nevědouce...
prozradila bolest
Autor Jats, 13.07.2006
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí