Miluj

Miluj

Anotace: -

Ta Tvá krutost


probíjí mě až do mokru


až na kost


jsi složená ze vzorků


... - zla a nenávisti


červem prolezlá


Možná že ze závisti


nádherná a zlá


Každý Tvůj dotek


musím si zasloužit


Tisíc Tvých fotek


kdy zkusíš zatoužit?


Neznáš ten cit


bezesrdce bestie


Proč mě musíš bít?


Láska Tvoje nežije...


...nežije...


 Slyšíš, Anastázie?


0834062857

Autor Leonkaaa, 26.10.2011
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí