Přání navíc

Přání navíc

Anotace: -

 

Už přichází první gratulace

jsou jak malá zvířátka

na tvou počest

a mé přání

co jsi chtěl.

Žerou u stolu

a kdo ví proč

filtrují nás všechny

aby zítra u nich doma

byla trochu sranda.

Pro tyhle případy

mám světy navíc

když na stole už je prázdno

jen času stále přibývá

a pro tyhle případy

mám přání navíc

které se nesplní

jen tak

za babku
Autor chci_uverit, 26.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: ofca, Jan Voralberg, Eru Alonnar, hanele m., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí