Ticho ...

Ticho ...

Anotace: Pro Aničku ...

...............
...............


Ticho
když ubývá v hlasu řeky
Tvůj hlas
znějící polnice touhy
A láska jako
bílý anděl odpuštění
Hledá v opuštěném srdci
své místo ...
.
.
.

Ticho
jako když skanutá slza
ukápla do poháru
plného rmutného bolehlavu
A otevřená rána lásky
stále krvácí
Pocitem ztracenosti
každého poutníka co kráčí ...
.
.
.

Za cílem neskutečným
mizejícím někde v nepoznané dáli ...


....................
...
Autor kavec, 26.10.2011
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: modrá..., Kars, Leonkaaa, Mbonita, zenge, Agniezka, labuť, Lota, s.e.n
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí