MOment promiňte já se spletl.

MOment promiňte já se spletl.

Anotace: ...xxx... (P)*

Stala se taková věc
přestala v potoce téct voda
raci tam hynuli a
lidé zas a znova říkali to je škoda

Ale pak člověku hlavou trnulo
to co se stalo tu šichtu minulou :
"seděl sem, pil sem, kouřil a kopal,
Jak sem se potom, až domu dostal,
dvě láhve ruMu bylo mi hej
okno jak výloha, tak se mě ptej."

Přehradil přírodu myslí že ví,
kdy se to človšk odnaučí...
myslet prej vědět znamená CO?
Tak se tu měj dem pryč prírodo.

Není třeba stromů, už brzo za pár let
nahradíme lesy strojem, to bude veget,
človšk bude bez jobu a volno, bez práce
raketou to skončí tahle civilizace!!!§!!! Vivat la bodovej SYiYYSteemmm of ..a .... shit!!
Autor Comoosa, 14.07.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí