Svět v barvách jednoduchosti

Svět v barvách jednoduchosti

Se skleničkou vína - pro lepší inspiraci
vidím svět očima jak mnozí maniaci.

S papírem, tužtičkou a směšnou básničkou
na papíře
o směšné holce, co čeká na rytíře.

„Nechceš hašlerku?“, zas mě neposlouchají,
dělají ze mě hysterku, kašpárka z volánků
pro pobavení diváků.

 
Ty, Človíčku, představ si svět v jednoduchosti
okamžité zničení trápení, samoty v rukou bolesti.

Vyprat sebevědomí bychom mohli někomu,
pak by se srazilo, jak punčošky ze silonu.

Jak je svět jednoduchý očima dítěte,
že maličkosti přináší radost
vy dospělí nevíte.

Básníka, blázna by zavřeli na izolaci
v mém životě plném smutných příběhů
bez možnosti na reklamaci.
Autor Philosophic Theory, 26.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Fungal, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí