POHÁDKOVÝ SMRK

POHÁDKOVÝ SMRK

Anotace: -

Pod malým smrčkem

děvčátko si hrálo,

stavělo domky broučkům a vílám.

 

V jeho klidném stínu,

rádo usínalo,

stromek jí ve větru svou píseň zpíval.

 

Po cestách života,

z děvčátka už mámou,

vrátila se zpět

ze všech světa směrů.

 

A statný smrk

ji vítá písní známou,

jeho pohádkový svět

objímá její dceru.

 
Autor Miskitka, 26.10.2011
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, E.T.Jane, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí