Volné utrpení

Volné utrpení

Anotace: -

Volné utrpení



Slza za slzou líce skrápí


Duši zahalil černý šat


Příliš mnoho bolu


Na jedno jediné srdce



Naplněno prázdnotou


Srdce stále tepe-nerado


Tam, kde dřív byla láska


Teď jen kostka ledu jest



Vzpomínky plynou


Jedna za druhou


Kdyby snad jen


Vrátit šel by čas



Místo toho čerň


Na každém kroku


Je nám doprovodem


A cechem zároveň



Rána


Časem se zahojí


Jizvy


Ty však zůstanou

Autor kukopr, 26.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: kukopr, Tygropes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí