Nemyslíš, že je čas?

Nemyslíš, že je čas?

Anotace: -

Rty jemně vibrují bolestí otázky.


Nemyslíš, že je čas zahrát si bez masky


na zloděje tužeb a přání,


co se už sami nezachrání?



Kde hledat lásku,


již přetrvá věky?


Uzavřem sázku


tak trochu nefér


protože


ty nechceš rozumět..

Autor kaaamiiii, 26.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajas, drsnosrstej kokršpaněl, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí