Hudba temnoty

Hudba temnoty

Anotace: -

Noční temné melodie z dávno padlé lásky,

v zbylých proudech mrtvé touhy roztříštěné masky.

Hrůzné temné karnevaly masopustu smrti,

symfonie choré touhy, která srdce drtí.

 

Něžné slasti kruté hrůzy,

pohřeb svojí vlastní múzy.

Chladné tělo, bez tlukotu,

probodané množstvím hrotů.

 

Dýka, jež se v srdce noří,

nitro, které sladce hoří.

Útulné obětí mrazivé prázdnoty,

a touha zabíjet, brát cizí životy.

 

Za hudby skřeků a za zpěvu skučení,

svědomí odlož a nes noční znamení.

Za všechna příkoří koupej se v krvi,

ať tvoje prázdná hruď tolik nehladoví
Autor Anjesis, 26.10.2011
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: E.T.Jane, andel.smrti, CULIKATÁ, Stoneman, drsnosrstej kokršpaněl, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí