Oči mám dvě

Oči mám dvě

Anotace: -

Linie tak známá,

spouštějící se

zlehka a přesně

s tvým úsměvem

 

Známé a přesto cizí

jen tolikrát viděno,

kolik očí mám

 

Letmý pohled,

chvíli setrvá

a v davu zmizí.

 

Posledně hrála k tanci nám

s červenou zelená

Rychle, jen rychle!

Však v rychlosti nic

nedá se  stihnout.

 

Tak snad příště

budou i barvy mít srdce,

potečou jako med,

pomalu a sladce

 

A my stihnem víc

než jenom se mihnout
Autor Jajas, 26.10.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí