Síla

Síla

Anotace: -

Síla



 


Nicota…


Zrnko prachu setřené


novodobým mikrovláknem.


Nevěrné…


Zdají se být srdce,


kterým podala bych


ruku do ohně!


 


Nevnímám žár,


Ale studí mne


STUD…


Za svojí víru,


že snad mám  dar


dávat víc…


(Já pouhé nic)


 


Něž jen pohodlně


moderně žít


bez závazku…


 


Chci!


Po boku být


Příteli


ač je mu zle…


 


Přátelství není dvojí…


 


 


Jsem tak malá,


velké touhy mě


DRTÍ.


Jen věřit třeba v tebe…


Stačí!


 


Jsem hrdá


Že jsem se


NATOLIK


málo bála


dát se všanc


I pro ty


co se bojí


spálit palec…


 


 


 


 


 


 

Autor Jahudkka, 26.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí