Prokletý

Prokletý

Anotace: -

Zelené klestí mi rýpalo do nohou,

šedé pahorky hladily chodidla.


Mysl kývá k tanci


a smysl si pohrává s mlýny.


Udeří blesk svoji silou,


pak pobledlé tváře vzkvetou.


Jeho síla má slabost,


když uvidí naštíplý meč.


Klestí, pahorky


mysl, smysl


blesk, tváře


síla, meč


...  Krkavé oči hledí vpřed

Autor Solvo, 27.10.2011
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí