Povzdechnutí

Povzdechnutí

Anotace: Já vím ,že nic moc...ale trochu se mi ulevilo...díky všem za trpělivost.

Malířem jsem se stala
já to ani nežádala,
musím tedy kreslit,malovat
srdce lidská studovat.
Každou duši citlivou
podarovat krajinou.
Jak to dělat dál,
když osud mi múzu vzal.
Najdu ji třeba v létě
s paletou na babetě,
pojedu dál a dál...
čert aby to vzal.
A teď ještě poeta
přitoulal se ze světa,
odlákal mě tak trochu
od malířského fochu.

Autor isisleo, 14.07.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, že dáno ti je tohle umění...
a s láskou hraješ si... se stvořením...
já jen v úžasu stojím opodál
a lačně vnímám... to, co tvůj "duch" maloval...
:o)

07.09.2006 08:38:00 | Cecilka

...vymalovaná :) ...

24.08.2006 09:13:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí