POSLEDNÍ PŘÁNÍ

POSLEDNÍ PŘÁNÍ

Anotace: -

POSLEDNÍ PŘÁNÍ

Až mne povedete k šibenici
prosím, čisto na ulici
a davy, neb jsem lacinosti prost
a ty davy, prosím, jásající
a žandár fábor na čepici
ať se ví, že vede osobnost !!

A až budete mne pomlouvat
žádám, vždy ve třetí osobě
a dbejte hloubky vět
a ohodnoťte vkusný šat
toho dne, který jsem měl na sobě
a ztrátu, kterou upsal svět !!

Až budete mne věšeti, pomyslete
prosím, na ženy a na děti
ať se otočí, neb není dobré viděti
muže svého života jak se třepotá
na jakostním provaze s hrdlem staženým
a oči se mu protočí jak gavota
protože přesnost, pánové
tu mám v povaze...děkuji !
Autor Houda, 27.10.2011
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí