VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 8

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 8

Anotace: -

Omluva  (Ach synku ...)

Volat jsem nevolal

ani málo

Mé tělo zaspalo

už je ráno

 

Neomezovaní


Vodou plují lodě, vory

vůkol šumí duby, bory

ty neřídí se semafory


 

Vášeň také nestárne

Klín celý život žhne

i když nejsou žně

jako pec v pekárně

 

Varování


Někde, velmi blízko kdež

výstražně zvoní klekání

Varuje, hlavně tu mládež

která se brání vzdělání

 

Snění

Je dar jménem snění

od rána do rozednění

nic prospěšnějšího není

Ani ve dne se nemění

Změna pro všechna dění

zlost v radost často mění
Autor RU 82, 27.10.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí