Zázraky budoucnosti

Zázraky budoucnosti

Anotace: -

Rozpálený slunce miluje se s mraky,

jen blázni čekaj na zázraky.

Nic není jako dřív, vše se mění,

nic netušící hlupáci tomu se smějí.

 

Na kytáru zahraj, ať naladíme duši,

Právě to, je co nám nejvíce sluší.

Z nebe padají rozsudky chvil.

Jak, že se ten song zpívá?

Mám už v nohách1000 mil?
Autor Dullsinea, 27.10.2011
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrilus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí