Hrdina

Hrdina

Anotace: -

Po vlažné vodě kráčí,
smutek v jeho očích se zračí.
Nesmrtelný hrdina,
v očích všech teď usíná.


Probudí ho jen láska,
jen jedna jediná kráska.
Ta však netuší,
že jeho srdce, již nebuší.


V každém spí síla mocná,
probuditi hrdinu je ona schopná.


Tak seber se a bojuj,
nenech ho v sobě umřít.
Lásku ve svém srdci spojuj,
nenechej ho ujít.


Sílu on má nekonečnou,
tvé přání uskutečnit ti pomůže.
Naději však jedinečnou,
jen ty mu dát můžeš.


Svou víru povznes a zahoď strach.
Tvou mysl nesmí zastínit ani jeden mrak.


Modré oči jeho vpíjejí se do tvých,
vaše srdce se spojila.
Již nezastaví vás moc těch zlých,
i kdyby sebevíc nad vámi hýřila.


Tak měj víru, naději a lásku v sobě
a hrdina se ukáže sám.
Strach a zloba již leží v hrobě
i obava s nimi klesá dál.

Autor A-ya, 27.10.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí