Živly na duši

Živly na duši

Anotace: -

 .


Slunce objímá celou zemi


Jen na mě dnes zapomnělo


Pohrává si s těly všemi


Jen na mém asi znejistělo


 


Měsíc sladké melodie pěje


zamilovaným i osamělým


Ale já nic neslyším, zle je


Srdce mé je vyhořelým?


 


Vítr mi zrovna našeptává


Rozkoukej se!


Blíží se zpráva naléhavá


Rozsviť hlavně sebe


to světlo v petrolejce.


 


Jak sladké pamlsky


pocítíš sluneční paprsky


Radou ti pomohu


slyšet hvězdy i oblohu:


Snaž se s láskou pocítit


co tvoje srdce může chtít.


.

Autor E.T.Jane, 27.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 19
Poslední tipující: Liška76, kasparoza, Maryje..., Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, Stoneman, nejsembásník, strašidýlko-střapatý, Agniezka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí