Já však snídám sám...

Já však snídám sám...

už mně ráno tíží
smutek dál se blíží
nic ale nepřichází
jen mně doprovází
smutek všedních rán
vím že snídám sám

Slova jen se váží
jsou jak na stráži
tiše ale schází
nuž než do srdce vrazí
proč jen všednost znám
já však snídám sám.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.10.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí