Já se ptám co je s tebou

Já se ptám co je s tebou

Když úsměv tvůj je past
který chci tak krást
slova někdy zazebou
já se ptám co je s tebou?

mlčení co jde z dobou
z nás ale střípky zbudou
v nás však všední lhostejností
uloží pro příští nevinnosti
slova co se někdy zastydí
pro slzy nevidí
Proč jen jsou ozdobou
Já se ptám?ptám co je s tebou?

Potichu zkouším v očích číst
jak ptáci vyletěli z hnízd
nevzali nás však sebou
já ptám se cos tebou?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí