Úterní partie krásných dragounů

Úterní partie krásných dragounů

Anotace: -

ještě pořád jezdím

nejraději sama

z konečné na konečnou

a třikrát zpět

 

na okna maluju půlnoční mrazíky

i Marfušky

a pletené punčochy slečny Nastěnky

 

snad se mi pokoušíš něco vysvětlit

možná tě poslouchám//

raději bych si dala pusu

nějakou jahodovou

s pudingem

.

ale

dávám ti nohu přes nohu

a tebe mrazí

.

řekněme, že si za to můžeš sám

.

v partii krásných dragounů

sedíme vedle sebe

každý sám

a nikdo se neptá

.

jsou rána

co se zacelí

a rány

které ne.

 

 
Autor Lucijena, 27.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: qpal, jvacl, teď už nikdo, CULIKATÁ, Kapka, Jana M., Lucijena, carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí