Samota na barovej způsob

Samota na barovej způsob

Anotace: ... s příměsí deprese .)

Chcípni cynisme, s tebou já se nebavím.
Na pokec s depkou se dneska zastavím.
Do spánků se vkrádá nuda s dárkem krize,
Poslouchám hlasy z televize
A ničí mě samota u baru,
Zoufale zaháním zoufalou náladu.
Točím si naušnicí po směru hodin
A přemýšlim, kdy tu prudu konečně shodim.
Autor Miiemu, 14.07.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí