Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ...

Myšlenka zákeřná,
v hlavě tě polechtá,
ty se však otáčíš,
a nejistý odtančíš.

Dnes zase tě napadlo,
že pomoci smíš si přec,
avšak tě dopadlo,
svědomí pohřbeno.
Autor Gabriel17, 14.07.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí