Kráčel jsi...

Kráčel jsi...

Anotace: ...

Kráčel jsi tiše,
jen zlehka nakročils,
jen trošku to cuklo,
to snad byla zvěř.
Teď hledíš si k noze
a úsměv ti ztvrdil,
ty modlíš se k bohu
a bojíš se trochu.
Již nevidíš nohu,
již lehl sis trochu,
již myslíš si domu,
již nedojdeš z kruhu.
Autor Gabriel17, 15.07.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí