Všechno je pryč

Všechno je pryč

Anotace: Je to básen o odcizení, které způsobuje čas. Myslím si že to už každého potkalo aspon jednou v živote tak doufám že se vám bude líbit.

Mnoho roků minulo
a mnoho lidí se změnilo.
Pryč je dávno ten krásný dětský čas.
Zbývají jen osudy upletené z řas.

Minulost bohužel vrátit nejde.
Můžem jen žít co se do nás vejde.
Kam se poděli ty naše krásné roky.
Ted už jen slýchám v prázdnotě kroky.

Kde jsou ti všicni lidé, co prošli našimi životy?
Ztratili se do zapomění, nicoty.
Dávno jsou pryč lidé, co byli našimi kamarády.
Od mnohých dočkali jsme se zrady.

Kam zmizeli naši věrní přátelé?
Pryč jsou dávno vzpomínky veselé.
Všechno se dávno rozplynulo v dým.
Všechno je pryč už to dávno vím.
Autor anduine, 16.07.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

všechno snad ne :o))

16.07.2006 18:24:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí