Tajemství tmy

Tajemství tmy

Anotace: Je to tak trošku báseň o lásce, ale zároveň tak trošku hádanka s trochu temna a neznáma. Taková trošku všeho chuť.

Pověz mi tajemství tmy,
jež vládne našim srdcím.
Řekni mi proč mám ty sny,
které se neustále vrací.

Řekni mi tajemství tmy,
které je ukryté v čase.
Proč mi splívají všechny dny?
A kam ses mi ukryl zase?

Prozraď mi tajemství tmy.
Jež je neustále skryto.
Ovládáš mě skrze sny.
A tvé jméno mám do srdce vryto.

Znáš už tajemství tmy?
Jež vládne v našich srdcích.
Máš stále ještě ty sny,
které se neustále vrací.

Já už to tajemství znám.
Nechám ho schované v srdci.
Obavy stále ještě mám.
Nikdy je však nemůžu přemoci.
Autor anduine, 16.07.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo souhlasím..je to vážně nádherný...

16.07.2006 21:05:00 | Adeleide Gregory

moc se Ti povedla. Je nádherná

16.07.2006 19:02:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí