Déšť

Déšť

Anotace: Zklamání co na to říct...

Déšť a slzy kapají,
tečou po mé tváři.
Tys mě nikdy nespatřila,
mé oči co tak září.

A jak déšť ulevuje mrakům,
slzy ulevují duši,
ten pláč mne hrozně dusí.
Obojí jednou přestane,
Musí prostě musí...

Oo pár staletí později,
reinkarnace mého já,
třeba na jiné planetě.
Vzpomene si, nebo ne na to,
co v tomhle momentě?

S každou slzou co ukápne,
uleví se mi stejně jako mrakům,
Já chtěl létat povětřím,
já zaviděl ptákům.

Volnost je to co mě tíží,
co mě paradoxně táhně,
co mě tak drží při zemi.
Chci usnout ted a navždy,
oči se mi klíží.

Ostrý nůž líbá zápěstí,
tak jemně a tak pomalu,
po nich s láskou přejíždí,
vůbec nikam nepospíchá,
má tempo svoje...hlemýždí...

čím víc ta linka červená ,
za nožem se tvoří,
tím rychlejc mizím z života ,
co mě tak strašně moří.

Z života co opouští mne,
znám jen faleš,zlobu, pláč a strach.
Mě život ukazuje jen samé tyhle věci,
co je to ostatní? Jenom prázdné kecy.

Láska,štěstí to názvy věcí ,
co mne zdaleka minuly,
nevím proč tak trestají me.
Snad za život minulý?
Autor Redingar, 16.07.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí, že nepoužíváš omletá slova. Naopak, vkládáš tam jiná(nepoužitelně - použitelná :o) ) a tím se to stává zajímavější.....Tak jako déšť ulevuje mrakům, tak slzy ulevují duši.....moc hezký

20.07.2006 12:56:00 | Julia

dik za tvuj komentar........moc me potesil
.......ale ty pises stejne lepe.

17.07.2006 19:16:00 | janulinulinka

Kdyz jsem to cetla mraz mi behal po zadech.........je to uzasny.....100%

17.07.2006 18:28:00 | janulinulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí