...A struna praskla

...A struna praskla

Anotace: Tak dlouho se snažil, až to dokázal...

Deset...
Jen zamknout dveře a přistrčit křeslo,
Přesunem nábytku zvířil se prach,
Uprostřed snažení svědomí hleslo,
Já ale neslyšel, když ozval se strach...

Devět...
Zavřením oken se odříznout od Světa,
Poslední reflektor- lampička u postele,
Pláče i kytara, celá má planeta,
V rakvi se nevyspí, kdo sám si neustele...

Osm a vstříc ruské ruletě,
Sedm, už do dálek odletět,
Šest, je to úděl, ne trest,
Pět, drogy ze stolu smést...

Čtyři...
Courtney, opatruj sebe,
Pro Frances opatři nebe,
Ztrácím, co jsem miloval,
Věřím, že v Tobě žiju dál...

Miluji Tě! Miluji Tě!

Tři...dva...jedna...

Kurt Cobain podlehl ráně ze střelné zbraně do hlavy, když...
Autor Algernoon, 17.07.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ale ono to skončilo, Kurt Donald Cobain zemžel v r. 1994, spáchal sebevraždu.

13.08.2006 18:32:00 | Algernoon

přidej ještě kousek, ať to nějak skončí, začalo to zajímavě...

08.08.2006 14:48:00 | mucíček

Snad to nebude mít ten konec?To by byla škoda.

17.07.2006 09:47:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí