Vše bylo řečeno...

Vše bylo řečeno...

Anotace: a já už nemám slov...

Vše už bylo řečeno moudrostí učených,
vše už bylo dáno do veršů a řádků.
Vše už bylo a snad se svět nezblázní z citů půjčených,
vše už se stalo a něco už nebude pořádku…

Půjčila jsem Ti totiž srdce-a neřekla nic,
půjčila jsem Ti svou duši- a neřekla o moc víc…
Nebudu psát velká slova o lásce, duši a zklamání,
milovat někoho jiného mi přeci nikdo nebrání…

Jen mám strach, že jiného už milovat nesvedu…
už zdálo se mi, že si Tě k oltáři povedu…
Pak ale přišel zítřek a citový krach,
v duši zbylo zmatení a opodstatněný strach…

Taky mi zůstal jeden absurdní rým,
Tak pověz mi, lásko, co teď s tím…?
Autor sportackaverunka, 18.07.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvé verše - mají určitou hloubku, ale občas mi v nich trochu uniká rytmus...
Zkus se na to trošku podívat...
V žádném případě nechci kritizovat nebo něco podobného, jen říkám, jak to na mě působí...
Sněhurka :)

11.08.2006 14:44:00 | Sněhurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí